Projekta vadības sistēmas izveide - Brūna, Eva (Latvijas Universitāte, 2009)
Projekts tiek uzskatīts, kā viens no efektīvākajiem veidiem zināšanu resursu organizēšanai, īpaši informācijas tehnoloģiju nozarē. Līdz ar to aizvien aktuālāka kļūst projektu vadīšanas metožu un to pielāgošanas iespēju izpēte šādu zināšanu ietilpīgo projektu vajadzībām. Bakalaura darba mērķis ir piedāvāt projektu vadīšanas sistēmu iepriekš formulētam mājas lapas projektam tirdzniecības nozarē. Darba ietvaros tika veikts teorētisks pētījums par mūsdienās aktuālām projektu vadīšanas metodēm informācijas tehnoloģiju nozarē, kā arī tirdzniecības nozares uzņēmumu praktiska aptauja projekta vadīšanas sistēmas prioritāšu formulēšanai. Rezultātā tika izstrādāta projekta vadīšanas sistēma, kas sevī ietver metodoloģiju projekta resursu, izmaksu, kā arī projekta ekonomiskās efektivitātes novērtēšanai, projekta kvalitātes vadlīnijas, kā arī risku SVID analīzi. Atslēgvārdi. Projekta vadīšana, informācijas tehnoloģijas, mājas lapa

Project is considered to be one of the most effective methods for organizing knowledge resources, especially in information technology industry. Hence research of project management methods and possibilities to adapt those for particular knowledge project has become a topical matter nowadays. The main aim of this bachelor thesis is to present a management system for a particular home page project in reselling industry. The paper contains theoretical research on current project management methods in information technology field and practical survey among professionals in reselling which helped to formulate priorities of the prospective system. As a result was presented project management system which contains methodology for evaluation of project resources, costs and economic efficiency, as well as quality measures and SWOT analysis of risks. Keywords. Project management, information technologies, home page
Development of Project Management System
Keywords: Vadībzinātne