Bezvadu lokālo tīklu drošība - Vārtiņš, Roberts (Latvijas Universitāte, 2006)
Bakalaura darbā ir apskatīti aktuālie IEEE bezvadu lokālo tīklu standarti, detalizētāk ir analizēti un salīdzināti iespējamie risinājumi bezvadu lokālo tīklu drošības nodrošināšanai. Tiek dots arī ieskats par iespējamo uzbrukumu veidiem un aizsardzības iespējām. Darba praktiskajā daļā tiek izveidots testa tīkls, lai simulētu reālu uzbrukuma situāciju, kā arī tika veikti sekmīgi uzbrukumi.

This bachelor’s thesis presents the topic of current IEEE wireless local area network standards, and goes in more detail into analyzing and comparing possible solutions for securing wireless local area networks. It also presents an overview of different potential attacks and defense possibilities. The practical part of the thesis consists of creating a test network in order to simulate a real attack situation and successful attacks have been carried out.
Security of wireless local area networks
Keywords: Datorzinātne