Situatīvās līderības pielietojuma tendences darbavietās Latvijā un tās ietekme uz darbinieku motivāciju un sniegumu. - Koškina, Elīna (Latvijas Universitāte, 2021)
Elīna Koškina. Maģistra darbs. Situatīvās līderības pielietojuma tendences darbavietās Latvijā un tās ietekme uz darbinieku motivāciju un sniegumu- Rīga: Latvijas Universitātes Biznesa, vadības un ekonomikas fakultāte, 2021., 89 lpp. Maģistra darba mērķis bija izpētīt materiālus par Situatīvo līderību un motivāciju darbavietā, kā arī veikt pētījumu par Situatīvās līderības pielietojuma tendencēm darbavietās Latvijā. Pētījuma rezultātā secināts, ka Situatīvā līderība spēj labvēlīgi ietekmēt darbinieku produktivitāti un motivāciju neatkarīgi no darba kolektīva lieluma. Maģistra darba apjoms ir 89 lappuses, tas satur 8 tabulas, 25 attēlus, 55 izmantotās literatūras avotus un 5 pielikumus. Atslēgvārdi: Situatīvā līderība, līderība, dažādības vadība, motivācija darbā, organizācijas vadīšana, koučinga prasmes, darba attiecības, darbaspēka mainība

Elīna Koškina. Master's Thesis. Trends in the application of Situational leadership in workplaces in Latvia and its impact on employee motivation and performance - Riga: University of Latvia, Faculty of Business, Management and Economics, 2021, 89p. The aim of the master's thesis was to study materials on Situational Leadership and motivation in the workplace, as well as to conduct research on the application trends of Situational Leadership in the workplace in Latvia. It has been concluded that Situational leadership can positively affect employee performance. The volume of the master's thesis is 89 pages, it contains 8 tables, 25 figures, 55 references and 5 appendices. Keywords: Situational leadership, leadership, diversity management, work motivation, organization management, coaching skills, labor relations, workforce turnover.
Trends in the application of Situational leadership in workplaces in Latvia and its impact on employee motivation and performance.
Keywords: Vadībzinātne; Situatīvā līderība; Līderība; Dažādības vadība; Motivācija darbā; Organizācijas vadīšana