Latvijas biznesa inkubatoru darbības analīze - Žubulis, Armands (Latvijas Universitāte, 2008)
Bakalaura darbā autors analizē biznesa inkubatoru darbības pašreizējo situāciju Latvijā, kā arī iespējamo tās attīstību nākotnē. Tiek parādīta iespēja izmantot biznesa inkubatoru kā stimulu kvalitatīva mazo un vidējo uzņēmumu sektora attīstībai. Autors ir veicis ekspertu aptauju, kuras rezultātus izmanto gan Latvijas inkubatoru darbības analīzē, gan tās salīdzināšanā ar kopējiem Eiropas Savienības inkubatoru darbības rādītājiem, kā arī priekšlikumu izstrādē, kas nodrošinātu sekmīgu biznesa inkubatoru darbības attīstību Latvijā nākotnē. Bakalaura darba apjoms ir – 68. lpp. Tajā ir ietvertas 8 tabulas, 21 attēls, 1 pielikums. Darbā izmantoti 37 literatūras avoti. Atslēgvārdi: biznesa inkubatori, mazo un vidējo uzņēmumu sektors, Timmonsa modelis

Bachelor’s thesis analyses the current situation in business incubators field in Latvia as well as its potential progress in the future. Author describes the possibility of using business incubators as a stimulus in the development of qualitative small and medium enterprises sector. Author has made an experts survey of business incubators and results are used to review the present situation in business incubators field in Latvia, to compare it with the general situation in the business incubators field in the European Union, to give proposals that could ensure successful development of business incubators in Latvia in the future. Bachelor’s thesis consists of 68 pages, 8 tables, 21 charts, 1 enclosure. 37 sources of literature are used in thesis. Keywords: business incubators, small and medium enterprises sector, the Timmons Model
Analysis of Business Incubators in Latvia
Keywords: Vadībzinātne