SIA „PARK HOTEL” personāla vadīšanas procesa pilnveide - Zamorjonova, Karina (Latvijas Universitāte, 2011)
Personāla vadīšanas politika mūsdienu tirgus situācijā ir kļuvusi par vienu no noteicošajiem uzņēmuma konkurētspējas faktoriem. Ta, kā uzņēmuma vadība plāno, piesaista, apmāca un motivē darbiniekus, nosaka, cik kvalitatīvi viņi apkalpo klientus un kādu priekšstatu rada par uzņēmumu. No personāla vadības ir atkarīgs, cik ražīgs būs darbinieks un kā viņš liks lietā savas spējas. Bakalaura darbs “SIA “ Park Hotel” personāla vadīšanas procesa pilnveide” satur 71 lapu teksta datora salikumā. Tajā ir 17 attēli un 16 tabulas. Darbam ir 2 pielikumi. Darbs uzrakstīts latviešu valodā. Darba pētīta personāla vadīšanas procesa pilnveide. Darba mērķis ir priekšlikumu izstrāde SIA “Park Hotel” darbinieku personāl vadīšanas programmas pilnveidei. Darbā sniegti priekšlikumi un ieteikumi, kādi veicami visos vadības līmeņos, lai uzlabotu uzņēmuma vadīšanas procesu.

Nowadays company’s peronnel management politics has tendencies that the individual is a lot more loyal to one’s profession and professional growth than to the company in general. This plays a very big role in the fact that the employer has to be more persuasive to keep such an individual as a member of any particular team. Another thing is, that this department has to make sure that the individual has all stimuls needed for the professional growth and that all abilities are used in full work spectrum. The present Bachelor Theses SIA “Park Hotel” personnel management improve consist of 70 pages including annexes. It has 17 figures and 16 tables. The work consists of two appendices. Work is written in Latvian. The present Bachelor Theses discuss personnel management improve. The objective of the present Bachelor Theses is to make the proposals of SIA “Park Hotel” company personnel management improve. A proposals and recommendations has made in the end of Bachelor Theses, which was based on thesis of conclusions.
SIA "PARK HOTEL" Personal Management Improve
Keywords: Vadībzinātne