Iekšējās komunikācijas problēmas uzņēmumā "Scandlines" - Kuļikova, Aija (Latvijas Universitāte, 2009)
Bakalaura darba tēma ir ‘’Iekšējās komunikācijas problēmas uzņēmumā ‘’Scandlines’’. Bakalaura darba pētnieciskā problēma ir iekšējā komunikācija uzņēmumā, kas ir mainījusies, mainoties ekonomiskajai situācijai pasaulē. Darbā tiek apskatīta teorija par iekšējo komunikāciju uzņēmumā, formālo un neformālo komunikāciju, komunikācijas kultūru, organizācijas kultūru, kā arī vadības komunikāciju ar darbiniekiem. Bakalaura darbā tiek pielietota gadījumu studijas, intervēšanas un anketēšanas metodes. Bakalaura darbs sastāv no ievada, 4 nodaļām, secinājumiem, ieteikumiem. Darba pamata daļā ietverti 6 attēli. Darbam pievienoti 10 pielikumi. Atslēgas vārdi: ‘’Scandlines’’, iekšējā komunikācija, komunikācijas kultūra, organizācijas kultūra.

The name of this bachelor Project is ‘’Problems of Internal Communication in ‘’Scandlines’’. The research problem in this bachelor Project is internal communicatiom, which changes together with changing economical situation in world. In this bachelor Project is discussed theory about internal communication, official and informal communication, culture of communication, organization culture and communication between leadership and employers. The methods wich is ussed in this bachelor Project is case studies, interwievs and surveys. The bachelor project consists from introduction, 4 parts, conclusions and advices. The main part includes 6 pictures. This bachelor project includes 10 appendixes. Key words: ‘’Scandlines’’, internal communication, culture of communication, organization culture.
Problems of Internal Communication in "Scandlines"
Keywords: Komunikācijas zinātne