Mākoņkrātuves lietotnes izstrāde 3 platformām vienlaicīgi - Roķis, Kristaps (Latvijas Universitāte, 2025)
Mākoņkrātuves lietotne “Files.fm” ir vairāku platformu risinājums, kas nodrošina vienkāršu un vienotu veidu, kā augšupielādēt, uzglabāt un koplietot failus. Tas izstrādāts, izmantojot Flutter trīs platformām: iOS, Android un macOS, nodrošinot vienotu lietotāja pieredzi visās ierīcēs. Lietotne piedāvā plašu funkcionalitāti, piemērām, vienpusēju failu sinhronizāciju starp ierīcēm, saišu koplietošanu un liela apjoma datu pārvaldību, padarot to piemērotu gan atsevišķiem lietotājiem, gan uzņēmumiem. “Files.fm” lietotne ir izstrādāta, lai uzlabotu ikdienas darbības ar failiem, nodrošinot ērtu piekļuvi datiem jebkurā laikā un vietā.

The cloud storage app “Files.fm” is a cross-platform solution that provides a simple and unified way to securely store and share files. It is developed using Flutter for three platforms: iOS, Android and macOS, with a unified user experience across all devices. The app offers extensive functionality, such as one-way file synchronization between devices, link sharing and bulk data management, making it suitable for both individual users and businesses. The “Files.fm” app is designed to improve the daily work with files related to information anytime, anywhere.
Developing a cloud storage app for three platforms simultaneously
Keywords: Datorzinātne; mākoņkrātuve; iOS; Android; failu pārvaldība; sinhronizācija