Pārlūkprogrammas spēļu izstrāde un to platforma - Sauškins, Nils (Latvijas Universitāte, 2025)
Kvalifikācijas darba ietvaros ir izstrādāta sekojošā prasību dokumentācija, projektējuma apraksts un testēšanas dokumentācija. Pats projekts ir spēle tīmekļa vietnē, kuras mērķis ir nodrošināt ikvienam viegli pieejamas un kvalitatīvas spēles, kuras lietotājus spēj izklaidēt un aizraut. Projekta ietvaros tika izstrādāta tikai viena orģināla spēle, lai uzsvars būtu uz kvalitāti, nevis kvantitāti, ar ideju turpmāk papildināt ar jaunām radošām spēlēm. Spēles galvenā ideja ir makšķerēšanas simulācija, kas inovatīvi ļauj iejusties makšķernieka “ādā”, ķerot dažādas zivis atšķirīgās vidēs, ar skaistu dabas atmosfēru.

As part of a qualification paper the following requirements documentation, project description, and testing documentation were developed. The project itself is a web-based game designed to provide accessible and high-quality entertainment for everyone, aiming to captivate and engage its users. Within the scope of this project, only one original game was developed, focusing on quality over quantity, with the idea of adding new and creative games in the future. The main concept of the game is a fishing simulation that innovatively allows players to immerse themselves in the role of a fisherman, catching various fish in different environments with a rich and immersive nature atmosphere.
Browser game development and their platform
Keywords: Datorzinātne; Spēle; pārlūkprogramma; spēļu izstrāde; Phaser; Javascript