Jāņa Cimzes vēstuļu noraksti - Cimze, Jānis (My University, 1844)
Jāņa Cimzes no 1844. līdz 1881. gadam latviešu un vācu valodā rakstīto 53 vēstuļu noraksti, kopā ar dāvinātāja Kārļa Rinkuža pavadvēstuli ar norādi par šo vēstuļu sameklēšanu, pārrakstīšanu un izmantošanu viņa kandidāta darbā "Jānis Cimze".
53 vēstuļu noraksti latviešu un vācu valodā
Uz mapes vāka uzlīme: "Cimze, Jānis. 53 vēstuļu noraksti latviešu un vācu valodā: 3 vēst. Baumanovskim, 5 v. Bodniekam, 10 v. Brežem, 2 v. Gailītim-Gaidulim, 10 v. Kalniņam, 8 v. Ulpem, 15 v. Viļumam. Valmierā, Lūdē, Valkā, no 1844. g. 24. janv. līdz 1881. g. 29. jūl.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Pedagoģija - vēstules; Pedagoģiskā izglītība - vēstules; Skolu pedagoģija - vēstules; Skolotāju izglītība - vēstules; Cimze, Jānis - sarakste; Baumanovskis, Pēteris - sarakste; Bodnieks, Rūdolfs - sarakste; Brēže, Leopolds - sarakste; Gailītis-Gaidulis, Toms - sarakste; Kalniņš, Juris - sarakste; Ulpe, Jānis - sarakste; Viļums, Jēkabs - sarakste; Pädagogik - Briefe; Pädagogische Ausbildung - Briefe; Schulpädagogik - Briefe; Lehrerausbildung - Briefe; Rokrakstu kolekcija