Programmatūras testēšanas ietvara Selenium izmantošana Oracle formu bāzētu tīmekļa lietotņu regresijas testēšanas automatizēšanai - Sīlis, Roberts (Latvijas Universitāte, 2013)
Šajā kvalifikācijas darbā tiek veidota sistēma, kura, balstoties uz Selenium programmatūras testēšanas ietvara sniegtās funkcionalitātes, veic regresijas testus, uz Oracle formām balstītai tīmekļa lietotnei, atgriež testu rezultātus ekrānattēlu un tekstuālu ziņojumu formā. Kvalifikācijas darbā radītā, produkta galvenais mērķis ir atvieglot augstāk minēto tīmekļa lietotņu regresijas testēšanu, to automatizējot tā, lai testētājam būtu pieejami pārskatāmi rezultāti ar informāciju par izpildītajiem vai neizpildītajiem testēšanas scenārijiem. Atslēgas vārdi: Selenium, regresa testēšana, testu automatizēšana, Java

Qualification work „Usage of Selenium software testing framework in Oracle form based web application for regression testing automatization”.is meant to create a system, which, basing on libraries and functionality offered by Selenium testing automatization framework, carries out regression testing on a Oracle based web application, outputting test results in a form of screenshots and textual reports. Main goal of the product created in this qualification work is to make regression testing of given applications easier for the tester, by automating it in a way, that tester would recieve data, that can be overviewed easily, containing information about successful and unsuccesful testing scenarios. Keywords: Selenium, regression testing, test automation, Java
Using of Selenium software testing framework in Oracle form based web application for regression testing automatization
Keywords: Datorzinātne