Likkumu-grahmata par Kursemmes semneekeem [Likumu grāmata par Kurzemes zemniekiem] - (:unkn) unknown (J. W. Steffenhagens un Dehls, 1818)
Likumu grāmata par Kurzemes zemniekiem, uz pavēlešanu tās vissaugstāki ieceltas Kommissiones par ievešanu šo likumu latviešu valodā. Visa izdevuma saturta rādītājs: "Leetu-Rahditais" 2. lpp., 2. d. satura rādītājs: "Rahditais kas schinnîs Grahmatâs eekschâ" 54.–56. lpp. Tulk. [J. F. Fogts, J. K. Kēlers] un [K. F. Vatsons]. 1. d. – "Likkumi par Kurssemmes Semneekeem us to eetaisischanas laiku" 1.–51. lpp. 2. d. – "Likkumi par Kurssemmes Semneekeem us paleekamu buhschanu" 53.–171. lpp. Gotiskā rakstība. Fraktūra. Signatūra. Bibliogrāfiski aprakstīts: Seniespiedumi latviešu valodā, 1525-1855 / Nr. 995.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE::Public law::Administrative law; Zemnieki. Tiesiskais statuss, tiesības utt. Latvija. Kurzeme; Tiesiskais statuss, tiesības utt. Latvija. Kurzeme; Zemnieki; Zemnieki. Latvija. Kurzeme; Likumdošanas institūcijas. Krievija. Kurzemes guberņa; Krievija. Kurzemes guberņa; Likumdošanas institūcijas; Likumdošana. Latvija; Politika un pārvalde; Dzimtcilvēku atbrīvošana. Latvija; Dzimtcilvēku atbrīvošana; Latvija. Kurzeme; Agrīnie darbi; Voigt Johann Georg Hermann (1769-1811); Köhler Joachim; Watson Carl Friedrich (1777-1826)