Projekts Tūrisma aģentūras "Bounty" izveidošana - Janoviča, Oļesja (Latvijas Universitāte, 2009)
Projekta idēja ir izveidot tūrisma aģentūru, kura piedavās ceļojumus uz popularakiem kūrortiem pasaulē.Tūrisms ir viens no dinamiskākajiem sektoriem kā Latvijas, tā arī pasaules ekonomikā. Līdz ar to maģistra darba mērķis ir: biznesa plāna izstrāde uzņēmumam, kura pamatdarbība saistīta ar ceļojumu pārdošanu – Projekts Tūrisma aģentūras „Bounty” izstrādāšana.Diplomdarba tēmas aktualitāti nosaka pēdējo gadu tūristu skaitu palielināšanās, Latvijas iestāšanos Eiropas Savienībā, ceļošana un ceļojumu organizēšana kļuvusi daudz ērtāka un vienkāršāka. Uzņēmējsabiedrības pilns nosaukums - sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Bounty”. SIA „Bounty” statūtos noteiktais darbības veids ir tūrisma ağentūra.

The project aims, is creation of tourism agency, which provides tourists with tourism packages. Tourism is one of the most dinamic sectors of Latvian and world economics. Master degree diploma work on: „ Creation of a tourism agency „Bounty” is developed to understand who does SIA Bounty share the tourism market with, the place on a market and a possible concourence on this share of a Latvian tourism market.The full name of an organization is - company with limited liability “Bounty”. „Bounty” certain activity by status is a travel agency. Travel agency is a trader or business owner, who performs intermediary functions by selling you a tourism package or complex, created by certain tour operator.
Project Creating of new travel agency "Bounty"
Keywords: Finanses un kredīts