Jauna ēdināšanas uzņēmuma izveides projekts Rīgas mikrorajonā - Lagzdiņa, Liliāna Sandra (Latvijas Universitāte, 2022)
Maģistra darba “Jauna ēdināšanas uzņēmuma izveides projekts Rīgas mikrorajonā” mērķis ir veicināt ēdināšanas nozares attīstību Rīgas mikrorajonos. Darbs sastāv no trim nodaļām. Pirmajā nodaļā ir izpēte par ēdināšanas nozare Rīgā un arī veikta aptauja par ēdināšanas nozari mikrorajonos. Otrajā nodaļā ir projekta tehniski- eko-nomiskais pamatojums. Trešā nodaļa sastāv no projekta rokasgrāmatas. Maģistra darba izstrā-des rezultātā ir iegūts projekts, lai izveidotu bāru. Maģistra darbs sastāv no 78 lapām, 39 attēliem, 16 tabulām, 30 pielikumiem. Atslēgas vārdi – Bārs, ēdināšanas nozare, Rīga, Rīgas mikrorajoni, projektu vadīšana

Master theses “Project of establishment of a new catering company in Riga micro-district” goal is to encourage development in catering industry of Riga’s neighborhoods. Theses consist of three chapters The first chapter consist of research of catering indus-try in Riga’s neighborhoods. Second chapter consist of projects technic- economic justifica-tion. Third chapter consist of projects guide. As a result of the master's thesis, a project has been made to create a bar. Master thesis consists of 78 pages, 39 pictures, 16 tables, 30 annexes. Keywords – Bar, catering industry, Riga, Riga’s neighborhoods, project management.
Project of establishment of a new catering company in Riga micro-district
Keywords: Vadībzinātne; Bārs; ēdināšanas nozare; Rīga; Rīgas mikrorajoni; projektu vadīšana