Biroja sapulču telpu rezervācijas iOS lietotne - Voiceščuks, Dāvis (Latvijas Universitāte, 2014)
Kvalifikācijas drabā - „Biroja sapulču telpu rezervācijas iOS lietotne” ir aprakstīta biroja sapulču telpu rezervācijas lietotne iOS operētājsistēmas ierīcēm – „Office meeting rooms”. Šobrīd nav pieejama iOS lietotne, ar kuru var ērti un ātri veikt tūlītēju sapulču telpu rezervāciju Microsoft Exchange serverī. Šīs lietotnes mērķis ir atvieglot tūlītējas sapulces organizēšanu, piedāvājot uz doto brīdi brīvās sapulču telpas un dod iespēju veikt to rezervāciju. Izstrāde tika viekta balstoties uz spējas programmatūras izstrādes metodoloģiju. Lietotne ir pieejama tikai angļu valodā un tā pilnvērtīgi strādā uz visiem iPhone un iPad modeļiem, kuri atbalste iOS 7 versiju. Informācijas apmaiņa notiek ar Microsoft Exchange severi un tā tiek veikta izmantojot Exchange Web services. Atslēgvārdi: iOS lietotne, iPhone, iPad, spējā programmatūras izstrāde, sapulču telpas, birojs, Exchange Web Services

Qualification work „Office meeting room reservation iOS application” describes office meeting room booking application for iOS devices – „Office meeting rooms”. There are no available iOS applications that make short notice meeting room reservations on Microsoft Exchange servers quick and easy. Applications purpose is to make short notice meeting organizing easier by displaying available meeting rooms and allowing booking them with few touches. Development was based on agile software development methodology. Application is available for all devices iOS devices that support iOS 7. Exchange Web Services are used for data exchange between application and Microsoft Exchange server. Keywords: iOS application, iPhone, iPad, agile software development, meeting rooms, office, Exchange Web Services
Office meeting room reservation iOS application
Keywords: Datorzinātne