Sociāla mūzikas straumēšanas lietotne izmantojot “Spotify Web API” - Mednis, Valters (Latvijas Universitāte, 2023)
Šis kvalifikācijas darbs apraksta sociālas mūzikas straumēšanas tīmekļa lietotnes izveidi izmantojot Spotify Web API, klientservera arhitektūru, rust programmēšanas valodu un Svelte tīmekļa programmēšanas satvaru. Izstrādātā lietotne ļauj tās lietotājiem kopīgi atskaņot mūziku no Spotify kataloga un to savā starpā apspriest. Darbā tiek aprakstīta šādas lietotnes programmatūras prasību specifikācija, lietotnes projektējums un kā šī lietotne tika testēta.

This qualification work describes development of a social music streaming web app. The web app is developed using Spotify Web API, client-server architecture, rust programming language and svelte front-end web framework. The app lets its users listen to music from Spotify catalog together and discuss it with each other. The work describes the software requirements specification of such an app, its design and architecture, and how it was tested.
Social music streaming app using “Spotify Web API”
Keywords: Datorzinātne; spotify web api; tīmekļa lietotne; klientservera arhitektūra; rust; svelte