AS Latvijas Valsts Meži tīmekļa lietotnes pārnešana no Java uz .NET - Bērziņš, Uģis (Latvijas Universitāte, 2012)
Kvalifikācijas darba ietvaros no Java uz .NET bija jāpārnes daļa Latvijas Valsts Mežiem izstrādātas tīmekļa lietotnes. Šī pārnešana bija jāveic, jo iepriekšējā lietotnes versija, kas radīta 2006. gadā, bija tehniski un morāli novecojusi. Lai arī izstrāde notika saglabājot iepriekšējās versijas prasības, izstrādes procesā apgūtās prasmes un izstrādes vides iespējas ļāva uzlabot jau paveikto darbu un iekļaut jaunas funkcionalitātes, kas izstrādes procesu tuvināja iteratīvajam izstrādes modelim.

JSC "Latvijas Valsts Meži" WEB application migration from Java to .NET This Qualification work is about migrating for JSC "Latvijas Valsts Meži" developed WEB application from Java to .NET. Migration was necessary because old aplication was morally and technically outdated. Although the target was to keep the previous versions requirements, skills, obtained in the process of development, gave opportunities for functional and visual improvements, which moved development closer to Agile metodology.
JSC "Latvijas Valsts Meži" WEB application migration from Java to .NET
Keywords: Datorzinātne