Modernās Saūda Arābijas antropoloģiskais apskats - Bodžs, Edvīns (Latvijas Universitāte, 2013)
Bakalaura darbā „Modernās Saūda Arābijas antropoloģiskais apskats” darba autors piedāvā pētījumu par Saūda Arābijas reliģiskās, politiskās un ekonomiskās sistēmas ietekmi uz iedzīvotāju dzīvesveidu. Pētījuma mērķis ir uzzināt modernās Saūda Arābijas politisko un ekonomisko stāvokli, kā arī vahhābisma ietekmi valstī. Noskaidrot, ko Saūda Arābijas valdība veic, lai attīstītu valsts tautsaimniecību un iedzīvotāju dzīvesveidu. Atslēgvārdi: Saūda Arābija, vahhābisms, aramco

In the bachelor’s work „Saudi Arabia: contemporary anthropological profile” author offers a research about Saudi Arabia’s religious, political and economical system impact on citizens well-being and lifestyle. The aim of research is to find out modern Saudi Arabia’s political and economical situation, as well as vahhabism impact on the country. Find out what Saudi Arabia’s government does to develop the national economy and citizen’s lifestyle. Keywords: Saudi Arabia, vahhabism, aramco
Saudi Arabia: Contemporary Anthropological Profile
Keywords: Āzijas studijas