Astronomija. 20: Zemes mākslīgo pavadoņu lāzerlokācija - Latvijas Universitāte (Latvijas Universitāte, 1995)
Krājumā publicētajos zinātniskajos rakstos galvenokārt aplūkotas Zemes mākslīgo pavadoņu lāzerstaciju modernizācijas problēmas, kā ari īsi skarti debess mehānikas un astronomijas pedagoģijas jautājumi.
Astronomy. 20: Satellite laser ranging
Keywords: Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Physics::Astronomy and astrophysics::Astronomy; Astronomija; Zemes mākslīgie pavadoņi; Teleskopi; Lāzerstacijas; Lāzertālmēri; Astronomijas instrumenti; Artificial satellites; Astronomy; Telescope; Astronomical instruments