Automatizētas kvalitātes nodrošināšanas sistēmas izstrāde mobilai apdrošināšanas lietotnei - Lapiņš, Kaspars (Latvijas Universitāte, 2019)
Bakalaura darba ietvaros ir raksturots automatizētas testēšanas jēdziens, raksturotas izvēlētās metodes un izpētīta testu laišana un pielāgošana uz visām lietotnes lielajām versijām. Darbā tiek pētīts, cik testi no veiksmīga statusa kļūst par neveiksmīgiem atkarībā no lietotnes versiju izmaiņām. Kā arī tiek pētīts, cik daudz resursu ir nepieciešams testu pielāgošanā citām versijām. Darba praktiskajā daļā ir izstrādāta un aprakstīta automatizētu testu sistēma un konfigurēšana.

Bachelor’s thesis characterises automated testing definition, used methods, research of automated test results and adjustment on all major versions of aplication. The main goal is to discover how many tests fail from passed status depending on changes of application versions. As well how many resources requires test adjustment. Automated quality assurance system development and configuration is described in partical part of thesis.
Development of an automated quality assurance system for a mobile insurance application
Keywords: Datorzinātne; automatizēta testēšana; Android lietotne; Appium; TestNG; uzturēšana