AS “TALLINK LATVIJA” virzīšanas kompleksa analīze. - Ābele, Agnese (Latvijas Universitāte, 2021)
Bakalaura darba “AS “TALLINK LATVIJA” virzīšanas kompleksa analīze” pētījuma mērķis ir, pamatojoties uz virzīšanas kompleksa un kruīza kuģu industrijas attīstības teorētisko analīzi, kā arī aptaujas rezultātiem, noteikt, kādas ir būtiskākās darbības iekš AS “TALLINK LATVIJA” virzīšanas procesa un izvirzīt priekšlikumus mārketinga aktivitāšu pilnveidošanai. Pētījums ir sadalīts četrās daļās. Pirmā daļa ir attiecināma teorētiskajai analīzei, balstoties uz grāmatām par mārketingu un zinātnisko literatūru. Otrā daļā ir attiecināma teorētiskajai analīzei, balstoties uz grāmatām un zinātnisko literatūru par kuģniecības industriju tajā esošo virzīšanas procesa specifiku. Trešajā nodaļa tika analizēts AS “TALLINK LATVIJA” virzīšanas kompleksa elementi. Visbeidzot, ceturtajā nodaļā autore veica aptaujas rezultātu analīzi, noskaidrojot patērētāju attieksmi par virzīšanas kompleksu. Bakalaura darbs sastāv no __lapaspusēm, 21 attēliem, 10 tabulām. Atslēgvārdi: virzīšanas komplekss, “TALLINK LATVIJA”, kruīza brauciens, kruīza kuģu industrija, Covid-19.

The aim of the research of the bachelor's thesis “Analysis of the promotion complex of AS “ TALLINK LATVIJA ”” is to determine the most important activities within the promotion process of AS “TALLINK LATVIJA” based on the theoretical analysis of the development of the promotion complex and cruise ship industry. for the improvement of marketing activities. The study is divided into four parts. The first part is applicable to theoretical analysis based on books on marketing and scientific literature. The second part is applicable to the theoretical analysis, based on books and scientific literature on the specifics of the shipping process in the shipping industry. In the third chapter, the elements of the AS “TALLINK LATVIJA” promotional mix were analyzed. Finally, in the fourth chapter, the author performed an analysis of the survey results, finding out the consumer attitude towards the promotion complex. The bachelor's thesis consists of __ pages, 21 figures,10 tables. Keywords: promotional mix, “TALLINK LATVIJA”, cruise, cruise ship industry, Covid-19.
Analysis of AS “TALLINK LATVIJA” promotional mix.
Keywords: Ekonomika un uzņēmējdarbība; virzīšanas komplekss; “TALLINK LATVIJA”; kruīza brauciens; kruīza kuģu industrija; Covid-19