Tiešsaistes maksājumu un apdrošināšanas polišu pārdošanas sistēmu integrācija - Žuka, Eva (Latvijas Universitāte, 2016)
Kvalifikācijas darba mērķis ir integrēt tiešsaistes apdrošināšanas polišu pārdošanas sistēmu WebSales ar GoldenPay tiešsaistes maksājumu sistēmu, tā dodot iespēju lietotājiem veikt maksājumus elektroniskā veidā. Projektā gaitā tika attīstīts un pilnveidots uzņēmumā izstrādāts satvars Athena. Lai nodrošinātu polises izdošanu un maksājuma datu saglabāšanu WebSales tika integrēta arī ar polišu pārvaldības aizmugursistēmu IMS. Darba izstrādē tika pielietota valoda Java. Projekts realizēts pēc spējas izstrādes metodoloģijas principiem.

The aim of work „Online insurance policy sales system integration with payment system” is to integrate WebSales online insurance policy sales system and GoldenPay online payment system that will give the opportunity to pay for the policy online. During the project, Athena, a company developed framework, was improved and expanded. In order to ensure policy issuance and payment data retention WebSales was also integrated with IMS policy administration backend system. Java language was used for development. The project was implemented with use of agile development methodological principles.
Online insurance policy sales system integration with payment system
Keywords: Datorzinātne; tiešsaistes pārdošanas sistēma; tiešsaistes maksājumu sistēma; spēja izstrāde; Java