Uzņēmuma SIA "Divi Zaķi" darbības analīze un attistības stratēģijas pilneidošana. - Šēfers, Atis (Latvijas Universitāte, 2017)
Darba autors: Atis Šēfers. Darba temats: Uzņēmuma SIA ”Divi Zaķi” darbības analīze un attīstības stratēģijas pilnveidošana. Darba apjoms: 61. lpp. Pētāmā problēma: Uzņēmuma SIA “Divi Zaķi” esošās attīstības stratēģijas neatbilstība izvirzītajiem nākotnes mērķiem. Pētījuma mērķis: Analizēt uzņēmuma SIA „Divi Zaķi” darbību un izstrādāt priekšlikumus uzņēmuma attīstības stratēģijas pilnveidošanai. Pētījuma uzdevumi: 1.Izpētīt SIA “Divi Zaķi” darbību; 2.Veikt uzņēmuma esošās stratēģijas analīzi; 3.Novērtēt uzņēmuma nākotnes perspektīvas un izstrādāt priekšlikumus to sasniegšanai. Darba struktūra: Darbs sastāv no 3 daļām: 1.Uzņēmuma darbību raksturojošās komponentes; 2.Uzņēmuma SIA “Divi Zaķi” darbības raksturojums; 3.Uzņēmuma attīstības stratēģijas pilnveidošana. Pētījuma metodes: Teorētiskās un pētnieciskās pētījuma metodes. Darba rezultāti: Izpētīta uzņēmuma vidi, priekšrocības un trūkumus, konkurenti, izstrādāti priekšlikumi attīstības stratēģijas pilnveidošanai. Atslēgvārdi: Uzņēmuma darbības stratēģija, attīstības stratēģija un pilnveidošana, uzņēmuma analīze, uzņēmējdarbība.

Author: Atis Šēfers. Theme of the paper: Company “Divi Zaki” Ltd. performance analysis and development strategy improvement. Volume of the paper: 61 pages. Research problem: The existing development strategy of “Divi Zaki” Ltd. is not compatible with the set future goals. Goal of the research: To analyze the company operation of "Divi Zaki" Ltd. and to develop proposals for improvement of the company's development strategy. Research tasks: 1.Explore the operation of “Divi Zaki” Ltd.; 2.Analyze the company’s existing development strategy; 3.Acknowledge future prospects for the company and develop proposals to achieve them. Content of the paper: The research consists of 3 parts: 1.The company's operations characterizing components; 2.Analyzing the performance of the company; 3.The company's development strategy improvement. Methods of research: Theoretical and research. Results of research: Studied Company’s environment, advantages and disadvantages, competitors, improvement proposals for the company’s development strategy. Keywords: Company operation strategy, development strategy and improvement, company analysis, business, entrepreneurship.
Company "Divi Zaķi" Ltd. performance analysis and development strategy improvement.
Keywords: Vadībzinātne; Uzņēmuma darbības stratēģija; attīstības stratēģija un pilnveidošana; uzņēmuma analīze; uzņēmējdarbība