FIBU sistēmas lietojamības novērtējums - Petkeviča, Jeļena (Latvijas Universitāte, 2009)
Bakalaura darba tēma – FIBU sistēmas lietojamības novērtējums. Darbā dots vispārējs pārskats par programmatūras lietojamību, apskatīta vērtēšanas metodoloģija. Dots pārskats par pārbaudēm, kas jāveic programmatūras izstrādātājiem, lai novērtētu lietojamību. Uz aprakstīto pārbaužu bāzes veikti parametru mērījumi un analizēti iegūtie rezultāti. Darbā sniegtas rekomendācijas, kā pilnveidot FIBU sistēmu, lai padarītu to lietotājam vienkāršāk uztveramu un lietojamu. Bakalaura darbā ir 58 lappuses, 13 attēli, 4 tabulas, 12 informācijas avoti, 4 pielikumi.

Bachelor Thesis Paper - Evaluation of FIBU system usability. Diploma work gives general summary of software usability and commonly used methods of verification. It gives overview of testing that must be done by software developers to evaluate system usability. Parameter measurements and data analyses’ accomplishments are described in this paper. Work also contains recommendations for improvement of FIBU system in order to make it more usable and users friendly. Bachelor Thesis Paper contains 58 pages, 13 images, 4 tables, 12 information sources and 4 annexes.
Evaluation of FIBU system usability
Keywords: Datorzinātne