Moodle spraudņa “lututor” kuratoru pārvaldības un informēšanas rīki - Kostiks, Andris (Latvijas Universitāte, 2018)
Dotā kvalifikācijas darbā ietverta Moodle spraudņa “lututor” kuratoru pārvaldības un informēšanas rīku izstrāde. Spraudnis “lututor” – programmatūras produkts, kuram jākalpo noteiktam Moodle e-studiju vides lietotāju lokam. Šī spraudņa nolūks sniegt kuratoriem viegli pārskatāmu, no Moodle datu bāzes dažādām tabulām apvienotu, iepriekš šādā veidā nepasniegtu informācju. Līdz ar to spraudņa mērķis ir atvieglot kuratoru darbību. Kurators līdz ar to spēj sekot līdzi studentu sekmēm, aktivitātēm, laicīgi veikt darbības kuras spēj uzlabot, stimulēt studenta studiju gaitu. Tika izstrādāta programmatūras prasību specifikācija, atbilstošs projektējums un izmantojot programmēšanas valodu PHP pamatojoties uz istrādāto dokumentāciju strādājošs, komentēts programmatūras kods.

In this qualification project, the development of management and information tools of the curator plugin “lututor”. Plugin “lututor” – software product, which must serve to a certain Moodle e-study environment user circle. This plugin`s purpose is to help the curators to easily see, the information which is united from different tables, and never served in this was before. In addition to that, the plugin`s purpose is to ease the curator`s work. Curator can follow through with student`s grades, activities, can do actions which can be fixed immediately, can stimulate the process of studying. The programm product specification was developed, appropriate projection and using the PHP programming language based on the already developed documentation. The code was also thoroughly commented.
The informative tools and curator management of Moodle plugin “lututor”
Keywords: Datorzinātne; lututor; kurators; spraudnis; Moodle; PHP