SIA „Merkurita LV” saimnieciskās darbības analīze - Medne, Dzintra (Latvijas Universitāte, 2013)
Dzintra Medne. Maģistra darbs. SIA „Merkurita LV” saimnieciskās darbības analīze. – Rīga: Latvijas Universitāte, 2013.- 100 lpp. Maģistra darba mērķis - izanalizēt SIA „Merkurita LV” saimniecisko stāvokli un izstrādāt priekšlikumus tā uzlabošanai. Maģistra darbs sastāv no četrām nodaļām. Darba teorētiskajā daļā tiek izvērtēta finanšu un naudas plūsmas analīzes attīstības vēsture, izpētītas analīzē izmantojamās metodes un rādītāji. Darba analītiskajās daļās tiek analizēti SIA „Merkurita LV” finanšu un naudas plūsmas rādītāji, kā arī dots uzņēmuma finansiālā stāvokļa novērtējums. Maģistra darba apjoms ir 100 lappuses, tas satur 16 tabulas, 12 attēlus, 56 formulas, 9 pielikumus un 36 izmantotās literatūras avotus. Atslēgvārdi: finanšu analīze, naudas plūsmas analīze, brīvās naudas plūsma, finanšu koeficienti.

Dzintra Medne. Master's Paper “Analysis of commercial activities of SIA Merkurita LV (LLC)” - Riga: University of Latvia, 2013 - 100 pages. Objective of the Master's Paper - to analyse business status of SIA Merkurita LV (LLC) and develop proposals for its development. The Master's Paper consists of four chapters. The theoretical part of the paper provides assessment for development history of financial and cash flow analysis, study of methods and indicators to be used for analysis. The analytical parts of the Paper analyse the financial and cash flow indicators of SIA Merkurita LV (LLC) as well as provide assessment of financial situation of the company. The Master's Paper consists of 100 pages, which contains 16 tables, 12 images, 56 formulas, 9 appendixes and 36 sources of used literature. Key words: financial analysis, cash flow analysis, free cash flow, financial ratios.
Analysis of commercial activities of Merkurita LV Ltd
Keywords: Ekonomika