Atstarpētās atkārtošanas mācīšanās programma - Stopiņš, Matīss (Latvijas Universitāte, 2010)
Atstarpētās atkārtošanas mācīšanās metode ir metode, kuras galvenais mērķis ir iemācīt cilvēkam apgūstamo vielu tā, lai viņš to neaizmirstu, turklāt patērējot pēc iespējas mazāk laika. To panāk ar regulāru vielas atkārtošanu pa noteiktiem intervāliem, kuru izmērs var būt mērāms pat gados, un kuru precīza aprēķināšana ir ļoti sarežģīts process, kurš ir jāuztic datoram. Izstrādē tiek izmantoti spējās programmatūras izstrādes paņēmieni. Šis darbs ir rakstīts, kā apkopojums skaidrojumiem, kuri tiktu radīti nododot projektu citam izstrādātājam.

Spaced repetition learning method is a method whose main purpose is to teach people so that they don’t forget what they have learned at the same time consuming the least possible amound of time. This is achieved through regular repetition of the study material using a specified frequency, whitch can be even several years long and whose exact calculation is very complicated process which should be entrusted to a computer. The project is developed using agile principles. This work has been written as a collection of explanations that would be created for transferring the project to another developer.
Spaced repetition learning program
Keywords: Datorzinātne