Dokumentu atlase un pasūtīšana LU Bibliotēkā - Upeniece, Mārīte (My University, 2006)
LU Bibliotēkas 4.Starptautiskā semināra (2006.gada 19.maijs) prezentācija.
Prezentācijā sniegta pamatinformācija par LU Bibliotēku, dokumentu atlasi un pasūtīšanas procesu, Komplektēšanas nodaļas uzdevumiem.
Keywords: Dokumentu atlase; Dokumentu pasūtīšana; Komplektēšanas nodaļa--uzdevumi