Daudzkanālu mūzika - Kļaviņš, Oskars (Latvijas Universitāte, 2013)
Daudzkanālu mūzika ir viena no kvalitatīvākajām un efektivākajām skaņu veidošanas un atskaņošanas veidiem, kas nodrošina skaņas signāla labāko atskaņojumu dažādās skaņas elektroniskajās ierīcēs kā austiņās, mūzikas centros, mājas kinozālēs, skaļrunos u.t.t. Daudzkanālu mūzikas lietotāji var būt gan jebkuri mūzikas mīļotāji, gan augstas klases mūzikas eksperti un paši mūziķi, ierakstu studijas, filmu specefektu veidotāji, slepenās izlūkošanas dienesti, kuriem ir nepieciešama patiešām augstas klases skaņas izsķirtspēja un atskaņošana, lai iegūtu pēc iespējas kvalitatīvāku un dzidrāku skaņu.

Multi-channel music is one of the most qualitative and effective sound creation and playing types, which provides the best sound signal playing in different type of electronical gadgets like earphones, music centres, home cinemas, speakers and so on. Surround sound users can be any music fans, also high class music experts and musicians, recording companies, movie special effect creators, secret intelligence services that require really high class sound resolution and playback to get more qualitative and clearer sound.
Multi-channel music
Keywords: Datorzinātne