Ceļš: Teoloģisks un kultūrvēsturisks izdevums. Nr.50 - Latvijas Universitāte. Teoloģijas fakultāte ("Ceļš", 1998)
1998. gada "Ceļa" laidiens ir veltīts Latvijas reliģijas zinātnieku, teologu un citu humanitāro nozaru pārstāvju mazpārzinātam kultūrvēstures un pētniecības laukam, proti, jūdaikai Latvijā.
Keywords: Teoloģija; Jūdaisms; Tora (Pentateihs); Judaism; Theology