Lietototāju uzskaites web-bazēts mehānisms (aplikācijas daļa) - Daško, Andrejs (Latvijas Universitāte, 2009)
Šis projekts realizē tīmekļa bāzētas lietotnes moduli, kas atļauj lietotnes reģistrētajiem lietotājiem apskatīt savas kompānijas datus. Reģistrētajām lietotājam jābūt iespējai apskatīt informāciju par citiem lietotājiem, kuri ir piereģistrēti viņa kompānijai, apskatīt savas kompānijas klientu jeb partnerkompāniju informāciju, uzzināt savas kompānijas bankas kontu bilances, kā arī redzēt savas kompānijas kontaktpersonas datus. Uz projekta izstrādi kopumā tika patērēti 3,5 personmēneši. Rezultātā var redzēt gatavu moduli, kurš prot sagatavot datus, paņemtus no datu bāzes, un piegādāt tos datus līdz citiem moduļiem, kuri atbild par informācijas konvertāciju uz xml un html dokumentiem. Produkta izstrādes laikā tika apgūtas vērtīgas prasmes programmēšana java valodā, OOP likumu pielietošanā un kvalitātes nodrošināšanas procesā. Šis projekts tiks turpināts un papildināt, kamēr tas pilnīgi atbilsts visām pasūtītāja prasībām. Pašlaik ir realizētas bāzes funkcionalitāte, kura tiks papildināta tuvākajā laikā.

This project creates web-based application module, which will allow registered users to view information about other users, which are registered to the same company, view information about the company’s partners or client companies, access company’s bank account information and whereabouts, view company’s contact person information. It took 3.5 man months to accomplish this project. As a result, a module, that can get data from the data base, edit this data and deliver it to other modules, which are responsible for data’s conversion into xml and html documents. During the creation of this project valuable knowledge of java language programming, Object Oriented Programming and Quality Assurance practices has been gained. This project will be further developed and expanded, until it completely resembles the client’s specifications. Basic functionality is already developed, and will be further completed in the nearest future.
eb-based user management mechanism (a part of an application)
Keywords: Datorzinātne