Plānošanas un laika pārvaldības tīmekļa lietojumprogramma organizācijas darbībai un personīgai lietošanai - Gordins, Roberts (Latvijas Universitāte, 2022)
Darba "Plānošanas un laika pārvaldības tīmekļa lietojumprogramma organizācijas darbība un personīgai lietošanai" ietvaros tika izstrādāta sistēma, kurā ir iespējams pārvaldīt organizācijas izstrādes procesus un noteiktam organizācijas dalībniekam uzskaitīt laiku, kas tika atveltīts sistēmā reģistrētam uzdevumam. Tīmekļa lietojumprogrammu ir iespējams izmantot personīgā nolūkā, veidojot savu organizāciju un laika uzskaiti uz izveidotiem uzdevumiem. Sistēmas vispārīgs nolūks ir atvieglot organizācijas komandas vai organizācijas dalībnieka izstrādes un produktivitātes analīzi, kuru veic organizācijas īpašnieks vai komandas vadītājs.

Within the framework of the work "Scheduling and time management web-based application for organization’s operations and personal use", a system was developed in which organization’s development process can be managed and organization member’s time that was spent on task completion can be registered. The web application can be used for personal purposes by creating your own organization and time records for registered tasks. The overall purpose of the system is to ease the development and productivity analysis of the organization's team or member by the organization owner or team leader.
Scheduling and time management web-based application for organization’s operations and personal use
Keywords: Datorzinātne; laika pārvaldība; tīmekļa lietojumprogramma; Sapper; Svelte; ASP.NET API