Latvijas Universitātes darbības pārskats, 1927./28. akad. gads - Latvijas Universitāte (Latvijas Universitāte, 1928)
Saturs:I. Vispārējās ziņas 4 A. Universitātes goda biedri 4 B. Administratīvie amati 5 C. Mācības spēku un zinātniski pedagoģiskā papildu personāla sastāvs 6 D. Maiņas mācības spēku sastāvā un zinātniski pedagoģiskajā papildu personālā 8 E. Universitātes kursu beiguši 10 F. No kursu beigušiem pie Latvijas Universitātes atstātas personas 11 G. Studējošo personu skaits un sastāvs 12 H. Studentu skaits, kas pārgājuši no vienas fakultātes respektīvi nodaļas otrā 16 II. Universitātes Padomes darbības ziņas 17 III. Atsevišķu fakultāšu ziņas 22 A. Arhitektūras fakultāte 22 B. Inženierzinātņu fakultāte 26 C. Mehānikas fakultāte 36 D. Ķīmijas fakultāte 41 E. Lauksaimniecības fakultāte 50 F. Medicīnas fakultāte 74 G. Veterinārmedicīnas fakultāte 92 H. Matemātikas un dabas zinātņu fakultāte 121 I. Tautsaimniecības un tiesību zinātņu fakultāte 149 J. Filoloģijas un filozofijas fakultāte 169 K. Teoloģijas fakultāte 183 IV. Centrālas Bibliotēkas ziņas 188 V. Saimnieciskās un administratīvās iestādes ziņas 189 A. Saimniecības Padome 189 B. Sekretariāts 189 VI. Godalgoto darbu saraksts 195
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Latvijas Universitāte; Latvijas Universitātes vēsture; Latvijas Universitātes struktūra; Latvijas Universitātes akadēmiskais personāls; Latvijas Universitātes fakultātes; Latvijas Universitātes Centrālā Bibliotēka; Studiju process Latvijas Universitātē; Zinātne Latvijas Universitātē; University of Latvia; History of the University of Latvia; Faculties of the University of Latvia; Study Process at the University of Latvia; Scientific research at the University of Latvia