Uzņēmuma klientu pārvaldības sistēmas pilnveidošana - Klešs, Aivis (Latvijas Universitāte, 2019)
Kontaktpersonu versiju pārvaldības rīks ir daļa no uzņēmuma klientu pārvaldības sistēmas. Versiju pārvaldības rīka galvenā funkcija ir uzrādīt uzņēmuma lietotnes kontaktpersonu datu vēsturi un ļaut atjaunot vai dzēst datu versijas. Minētā programma tiek izmantota, lai uzņēmuma darbinieki spētu atrast un analizēt sistēmas kļūmes un izpētīt procesu gaitu un iemeslus. Šāda programmatūra uzņēmuma darbiniekiem jau ir pieejama, taču iepriekšējā programmas versija ir ar nepilnībām, un tāpēc kvalifikācijas darba mērķis ir izstrādāt jaunu tīmekļa lietotnes versiju pēc darbinieku prasībām. Jaunās programmatūras versijas izstrādes pamatā ir uzlabot lietotāja saskarni. Projekts izstrādāts ar atvērtā pirmkoda un lietotāju saskarnes izveides rīku React. Atslēgvārdi: kontaktpersona, versiju pārvaldība, tīmekļa lietotne, programmatūras izstrāde, lietotāja saskarne, JavaScript, React.

CLIENT MANAGEMENT SYSTEM IMPROVEMENTS Contact version management tool is a part of company's customer management system. The main function of the version management tool is to show the company's application contact data history and allow users to restore or delete data versions. This program is used to help employees find and analyze system failures and to investigate processes. Such software is already available to employees, but the previous version of the software is with some flaws, and the goal of the qualification work is to develop a new version of the web application according to employee requirements. The development of the new software version is based on improving user interface and experience. Project is developed with React, an open source and user interface creation tool. contact, version control, web application, software development, user interface, JavaScript, React.
Client management system improvements
Keywords: Datorzinātne; kontaktpersona; versiju pārvaldība; tīmekļa lietotne; programmatūras izstrāde; lietotāja saskarne