SIA "Baltic Software" konkurētspēja un radošums - Rojenko, Vladimirs (Latvijas Universitāte, 2013)
Maģistra darbā „SIA Baltic Software konkurētspēja un radošums” ir pētāmā uzņēmuma konkurētspējas analīze Ričarda Florida radošas šķiras teorijas kontekstā. Maģistra darba mērķis – izanalizēt SIA „Baltic Software” radošuma ietekmi uz konkurētspēju un izstrādāt priekšlikumus konkurētspējas paaugstināšanai. Kvantitatīvas analīzes rezultātā ir atklāta cieša sakarība starp SIA „Baltic Software” konkurētspējas un radošuma radītāju izmaiņām. Darba gaitā ir izstrādāts jauns uzņēmumu salīdzināšanas un vadīšanas kvalitātes veicināšanas radītājs – Biznesa radošuma indekss. Balstoties uz atklāto sakarību ir izstrādāti priekšlikumi pētāmā uzņēmuma turpmākai attīstībai. Maģistra darba apjoms - 89. lpp. , tā ietver 28 attēlus, 17 tabulas un 7 pielikumus

In master’s thesis "SIA Baltic Software competitiveness and creativity" is analyzed competitiveness of the researched company in context of Richard Florida creative class theory. Master's thesis goal is to analyze the "Baltic Software" creativity impact on competitiveness and develop proposals for increasing competitiveness. Quantitative analysis revealed a strong correlation between the "Baltic Software” creativity and competitiveness indicators. In master’s thesis is developed new enterprise benchmarking and management quality evaluation tool – Business creativity index. On the basis of revealed correlation have been proposed suggestions for SIA „Baltic Software” development. Master's thesis consists of 89 pages, includes 28 images, 17 tables and 7 appendices.
"Baltic Software" competitiveness and creativity
Keywords: Vadībzinātne