Darba laika uzskaites sistēma - Mackeviča, Mirdza (Latvijas Universitāte, 2017)
Šajā dokumentā ir iekļauta kvalifikācijas darba ietvaros izstrādātā tehniskā dokumentācija projektam “Darba laika uzskaites sistēma”. Tā ietver programmas prasību specifikāciju, programmatūras projektējuma aprakstu, kā arī testēšanas rezultātus un citu projekta izstrādāšanai nozīmīgu informāciju. “Darba laika uzskaites sistēma” paredzēta darba laika ierakstu apkopošanai un vieglākai turpmākajai izmantošanai uzņēmumā ITAB Shop Concept Latvia. Šīs sistēmas mērķis ir samazināt ar parakstu apstiprināmo dokumentu daudzumu, kā arī atvieglot darbinieku ikdienu, sniedzot iespēju atskaites par nostrādāto laiku iesniegt attālināti.

This document contains technical documentation for project “Work Time Tracking System”, that was developed as qualification work. It includes program requirement specifications, software design, report of the testing results and other information that may be important in developing mentioned system. “Work Time Tracking System” is intended to ensure easier record collection and future use for company ITAB Shop Concept Latvia. This system aims to reduce the number of documents to be approved with signatures, as well as to ease the daily lives of employees, enabling employees to submit reports on time worked remotely.
Work Time Tracking System
Keywords: Datorzinātne; darba laika uzskaite; sistēma; attālināts apstiprinājums; PHP