Sporta prognožu spēle - Solovjevs, Linards (Latvijas Universitāte, 2022)
Kvalifikācijas darbā aprakstīta sporta prognožu tīmekļa vietnes izstrāde, izmantojot Laravel ietvaru. Kvalifikācijas darba mērķis bija izstrādāt mājaslapu, kurā iespējams veikt prognozes uz sporta notikumiem un sacensties ar citiem cilvēkiem, ļaujot izveidot prognožu līgas ar specifiskiem un pielāgotiem noteikumiem, šajā procesā apgūstot tīmekļa vietņu izstrādes tehnoloģijas un gūt praktisku pieredzi datu rasmošanā no citām interneta vietnēm.

This qualification paper describes the development of a sports prediction website using the Laravel framework. The aim of this paper was to develop a website with which it would be possible to make predictions on sporting events and compete with other people, allowing the creation of prediction leagues with specific and customized rules, while learning about website development and gaining practical experience in scraping data from other websites in the process.
Sports prediction game
Keywords: Datorzinātne; Sporta prognozes; Laravel; PHP; API; JSON