Hipofīzes gonadotrapo un dzimumhormonu izmaiņas bērniem un pusaudžiem ar epilepsiju. - Vīksna, Zane (Latvijas Universitāte, 2007)
Mērķis: noskaidrot un izvērtēt adenohipofīzes gonadotropo un dzimumhormonu izmaiņas ar idiopātisku epilepsiju slimojošiem bērniem un pusaudžiem.

Purpose: to establish and evaluate changes of pituitary trophic and sex steroid hormones in epileptic children and adolescense.
Pituitary gland gonadotrophic and steroid hormons changes in children and adolescense with epilepsy.
Keywords: Medicīna