Rīgas domes informācijas sistēmu ekspluatācijas problēmas - Dzene, Katrīna (Latvijas Universitāte, 2006)
Bakalaura darbā apskatītas Rīgas domes (RD) pārvaldē izmantotās informācijas sistēmas, to raksturojums un galvenās funkcijas. Darba ietvaros tiek apkopotas RD Informācijas tehnoloģiju centra pakļautībā esošo informācijas sistēmu ekspluatācijas problēmas, par pamatu ņemot problēmu reģistru, kas izveidojies no lietotāju pieteikumiem. Problēmas ir apskatītas grupējot tās pēc to cēloņiem un kopsavilkumā piedāvāts grafisks problēmu pieteikumu sadalījums. Analizējot informāciju atklāti autores spriedumi par iespējamajiem cēloņiem un piedāvāti risinājumi.

Bachelor work analyses and describes information system and its main functions used by Riga City Council. Within the research of bachelors work, information about systems exploitation problems were gathered under direction of Riga City Council Information tehnology center, for basetaking problem register, which was created from user aplications. Problems are viewed grouping them by causes and in conclusion data chart of problems is presented. Conclusions of author is reviewed about possible causes and solutions are given.
Riga City Council Information Systems` Operating Problems
Keywords: Datorzinātne