Aviobiļešu rezervācijas sistēma - Petrovs, Vadims (Latvijas Universitāte, 2011)
Šajā dokumentā ir aprakstīta Aviobiļešu rezervācijas sistēma. Sistēma ir iztrādāta, lai cilvēkiem būtu iespēja meklēt un pirkt aviobiļetes internetā, apskatīties biļetes un to cenas, apskatīties savas rezervācijas vai sazināties ar aviokompānijas darbiniekiem. Sistēma arī ir domāta aviokompāniju personālam, lai būtu iespēja pievienot lidojumus, to cenas, aviokompānijas jaunumus un citu lapas saturu.

This document describes Airline Ticket Reservation System. System is developed to make it possible to search for airline tickets using the Internet, buy tickets, view flights and costs, view own reservations or contact the employees of airline company. Also system is developed for airline companies to add flights, costs, news of a company and other content
Airline ticket reservation system
Keywords: Datorzinātne