Interaktīvs cenu katalogs - Ozoliņš, Artis (Latvijas Universitāte, 2011)
"Interaktīvs cenu katalogs" ir tīmeklī bāzēta sistēma, kas paredzēta, lai atvieglotu automašīnu rezerves daļu piegādes uzņēmuma pasūtījumu pieņemšanu. Sistēma arī atbrīvo no vajadzības pēc preču kataloga papīra formā. Papildus tam palīdz informēt klientus par jaunumiem uzņēmumā. Kvalifikācijas darbā tika izstrādāta šī sistēma.

"Interactive price list" is a web based system, that is meant to simplify the process of order reception for a company that specializes in selling car spare parts. System relieves from need of paper based catalog. Additionaly it helps to inform the clients about latest news in companys work.
Interactive price list
Keywords: Datorzinātne