Ceļš: žurnāls teoloģijā, reliģijpētniecībā un kultūrvēsturē; Nr.62 - Latvijas Universitāte. Teoloģijas fakultāte (LU Akadēmiskais apgāds, 2012)
Žurnāla veidotāji gribējuši īpaši uzsvērt jauno zinātnieku pētniecisko interešu loku, kas aptver tādas tēmas kā Baznīcas vēsture, Romas katoļu un pareizticīgo tradīcijas, Bibliskā teoloģija, reliģijas socioloģija, reliģijas psiholoģija u.tml. Pieredzējušo zinātnieku rakstos īpaša uzmanība pievērsta reliģijas un politikas attiecībām. Šajā izdevumā atvēlēta vieta Latvijā faktiski nepētītām tēmām - Filipa evaņģēlijam un rastafari kustībai.
Keywords: Teoloģija; Baznīcas vēsture; Reliģijas socioloģija; Reliģija un politika; Kristietība; Church history; Theology; Christianity; Religion and sociology; Religion and politics