Finanšu riski un to ietekme uz banku darbību - Grigorjeva, Diāna (Latvijas Universitāte, 2012)
Bakalaura darbā „Finanšu riski un to ietekme uz banku darbību”, veikta DNB un SEB banku izpēte laika posmam no 2004.g. -2011.g., kurā tiek analizēti finanšu riski un to ietekme uz banku darbību. Darba izstrādes laikā autore, lai noteiktu finanšu risku ietekmi uz banku darbību, pēta kredītriska veidošanos, procenta maiņas un to vai tās ietekmē valūtas operāciju izmaiņas, kuras mainās valūtas kursa izmaiņu ietekmē. Bakalaura darbā autore lieto statistiskās metodes, jo tās ir pieejamākas, datu ieguves ziņā. Bakalaura darba apjoms: 63 lapas, 20 attēli un 4 tabulas. Atslēgas vārdi: Finanšu riski, valūtas operāciju risks, valūtas kurss, procenta risks

Bachelor's work "Field of financial risks and their influence to banking" achieve to DNB and the SEB bank in period, 2004 -2011.g., Which analyzes the financial risks and their impact on the banking business. Work during the development of the author to determine the financial risk on the banking business, exploring the formation of credit, interest rate and or affected by changes in foreign exchange operations, which changes the exchange rate movements. Bachelor's work author has used statistical methods because they are more affordable, in terms of data acquisition. Bachelor's workload: 63 pages, 20 figures and 4 tables. Keywords: Financial risk, currency risk of the operation and the exchange rate, interest rate risk.
Field of financial risks and their influence to banking
Keywords: Vadībzinātne