VADĪTĀJA LOMA STARPTAUTISKAJĀ UZŅĒMUMĀ SIA "JŪRMALA SPA" - Ciba, Anastasija (Latvijas Universitāte, 2008)
Bakalaura darba mērķis ir atspoguļot SIA „Jūrmala Spa” vadītāju ka līderi sava uzņēmumā. Darbs sastav no 3 nodaļām. Pirmajā nodaļā ir apskatīti tādi jēdzieni kā vadīšana un līderība, vadītājs un līderis, to kopējas un atšķīrīgas iezīmes. Otrajā nodaļā ir apskatīti starptautiskie pētījumi par līderību, kā arī izcilāko līderu atziņas par veiksmīgu līderību uzņēmumos. Trešajā nodaļā ir apraktsīts pētījums, kas ir visgalvena un vissvarīgāka bakalaura darba sastavdaļa. Pētījuma mērķis, tapat ka bakalaura darba mērķis ir atspoguļot SIA „ Jūrmala Spa” līdera īpašības un noteikt kā vadītājs var tos nostiprināt. Kopumā bakalaura darbs sastav no 3 nodaļām, 13 apakšnodaļām, ietver 18 attēlas, 2 tabulas un 6 pielikumus. Bakalaura darba apjoms kopā ar pielikumiem ir 84 lapaspuses

Bachelor’s degree paper’s objective is to interpret SIA „Jurmala Spa” CEO as a leader in his company. Work consists of 3 chapters. In first chapter author has looked into conception of management and leadership, as well as manager and leader, its common and varied features. In second chapter author has studied international leadership surveys, as well as found out leadership secrets of the world’s most successful CEOs. 3d chapter is the most important chapter in the whole bachelors’ degree paper. In 3d chapter author has described survey, she made in SIA “Jurmala SPA”. Survey objective as bachelor’s degree paper’s objective is to look for SIA “Jurmala Spa” CEOs leader’s characteristics and to determine how to improve it. Bachelaor’s degree paper consists of 3 chapters, 13 subchapters and includes 18 pictures, 2 charts, 6 appendixes. Bachelars degree paper’s volume is 84 pages total, including appendixes
The role of CEO in international company Ltd. "Jurmala Spa"
Keywords: Vadībzinātne