Komandas saliedēšanas aktivitāšu ietekme uz darbinieku lojalitāti, vēlmi iesaistīties un strādāt uzņēmumā. - Derjabo, Ineta (Latvijas Universitāte, 2013)
Maģistra darba tēma ir “Komandas saliedēšanas aktivitāšu ietekme uz darbinieku lojalitāti, vēlmi iesaistīties un strādāt uzņēmumā”. Maģistra darba mērķis ir noskaidrot, kuras komandas saliedēšanas aktivitātes ir ieteicams lietot, lai palielinātu darbinieku lojalitāti, vēlmi iesaistīties un strādāt uzņēmumā. Autors iegūst apstiprinājumu par ieteicamo komandas saliedēšanas aktivitāšu lietojumu, atkarībā no tā, kura joma uzņēmumā ir jāuzlabo. Darba pirmajā daļā ir atspoguļota lojalitātes, vēlmes strādāt un iesaistīties uzņēmuma darbībā ietekme uz uzņēmuma rezultātiem. Otrajā daļā ir analizēts uzņēmums Reaton LTD, SIA, savukārt trešajā daļā tiek veikts pētījums ar mērķi noskaidrot, kuras konkrēti komandas saliedēšanas aktivitātes ir ieteicams lietot, lai palielinātu lojalitāti, vēlmi iesaistīties un strādāt uzņēmumā. Atslēgvārdi: komandas saliedēšanas aktivitātes, lojalitāte, vēlme strādāt uzņēmumā, vēlme iesaistīties uzņēmuma darbībā

The title of the Master thesis is “The impact of team building activities on employee loyalty, engagement and retention”. The aim of the Master thesis is to figure out, which team building activities should be used in order to increase employee loyalty, engagement and retention. Author achieves proof which activities should be used in order to achieve the increase in each of these factors. The first part includes analysis of the impact from low employee loyalty, engagement and retention. Second part analyzes company Reaton LTD, LLC, whereas third part presents the reserach with the aim to distinguish which team building activities in particular should be used in order to increase loyalty, retention or engagement. Key-words: team building activities, loyalty, retention, engagement
The impact of team building activities on employee engagement, retention and loyalty towards the company.
Keywords: Vadībzinātne