Vērtspapīru portfeļa pārvaldīšana Baltijas valstu komercbankās - Gersamija, Nelli (Latvijas Universitāte, 2012)
Bakalaura darba tēma ir „Vērtspapīru portfeļa pārvaldīšana Baltijas valstu komercbankās”. Darba mērķis ir izpētīt vērtspapīru pārvaldīšanu Baltijas valstu komercbankās, kā arī izstrādāt iespējamo investīciju portfeļu variantus. Baltijas valstīs naudas ieguldījumi vērtspapīros nav tik populāri kā ārvalstīs. Bet mūsdienu situācijā, daudzi cilvēki, kuriem ir neliels kapitāls, var sākt investora darbību ar komercbanku palīdzību, jo tās piedāvā klientiem ne tikai investēt naudu viena veida vērtspapīros, bet arī investēt kapitālu sabalansētos fondu portfeļos. Pamatojoties uz darbā veiktiem pētījumiem, tika izdarīti secinājumi un izvirzīti priekšlikumi. Atslēgvārdi: komercbankas, vērtspapīru tirgus, vērtspapīru portfelis, portfeļa risks.

Topic of Bachelor thesis is „Securities Portfolio Management in Commercial Banks of the Baltic States”. The goal of the thesis is to analyze securities management in commercial banks of the Baltic states and to create possible investment portfolio from the Baltic enterprises issued securities and Baltic commercial banks offered investment funds. Investment funds of commercial banks in the Baltic states are not so popular as in other countries. Nevertheless, in the current situation, a lot of people who has capital would like to start investor activity with the help of the commercial banks because they offer their clients to invest money not only in one type of securities, but also to invest capital in balanced fund portfolios. On the basis of the thesis research were committed conclusions and were set suggestions. Keywords: securities market, securities portfolio, portfolio risks, commercial banks.
Securities Portfolio Management in Commercial Banks of the Baltic States
Keywords: Ekonomika