CRIS (Current research information system), CRIS Slovēnijā – SICRIS - Ranka, Sandra (My University, 2012)
Ziņojumā ietverts zinātniskās informācijas sistēmas CRIS (Current research information system) raksturojums un tās izmantošanas iespējas pētnieciskās darbības novērtēšanā un zinātniskās darbības atspoguļošanā, kā arī sniegts Slovēnijas zinātniskās informācijas sistēmas SICRIS apskats.
Keywords: CRIS; Current research information system; SICRIS; Zinātniskās informācijas novērtēšanas sistēma