Matemātika: Diferenciālvienādojumi - Latvijas Universitāte (Latvijas Universitāte, 1995)
Rakstu krājums satur zinātniskos rakstus, kuri veltīti parasto diferenciālvienādojumu teorijai. Pētīti jautājumi par diferenciālvienādojumu atrisinājumu eksistenci, atrisinājumu kopas struktūru un atrisinājumu īpašībām. Daži raksti veltīti konkrēto praktisko problēmu pētījumu metožu (tai skaitā skaitlisko) izstrādei.
Математика: Дифференциальные уравнения
Keywords: Research Subject Categories::MATHEMATICS::Algebra, geometry and mathematical analysis::Mathematical analysis; Matemātiskā analīze; Diferenciālvienādojumi; Differential equations; Математический анализ; Дифференциальные уравнения; Обыкновенные дифференциальные уравнения; Теория краевых задач