Tīmekļa vietnes izstrāde svaru zāles apmeklētējiem - Vanaga, Laura (Latvijas Universitāte, 2023)
Tīmekļa vietne svaru zāles apmeklētājiem. Darba autore Laura Vanaga. Darba vadītājs Prof., Dr. dat. Jānis Zuters. Kvalifikācijas darbs satur 135 lapaspuses, 23 attēlus, 101 tabulu, 2 pielikumus. Darbs ir rakstīts latviešu valodā. Kā kvalifikācijas darba mērķis tika izvirzīts izstrādāt tīmekļa vietni svaru zāles apmeklētājiem, kas palīdzēs piemeklēt piemērotāko treniņu programmu, ļaus reģistrēt treniņus un sekot līdzi savam progresam, saņems ieteikumus, kā arī varēs apskatīt sev noderīgu informāciju saistībā ar svaru zālēm, vingrinājumiem un programmām. Šī sistēma tika izstrādāta ar Laravel, jQuery un citiem atvērtā pirmkoda rīkiem. Sistēmas dati tiek glabāti Sequel Pro datu bāzē. Sistēma tika veidota galvenokārt izmantojot ūdenskrituma modeli, taču daļēji tika izmantotas arī spējās izstrādes metodes. Sistēma sastāv no četriem moduļiem, proti, lietotāja, treniņu, svaru zāles un meklēšanas. Atslēgas vārdi: Laravel, svaru zāle, treniņu programma, treniņš, tīmekļa vietne.

DEVELOPMENT OF A WEB APPLICATION FOR GYM ATHLETES This qualification work is about a webpage for gym athletes and was written by Laura Vanaga and supervised by Prof. Dr. dat Jānis Zuters. This qualification work consists of 135 pages, 23 pictures and 101 tables, 2 attachments, and it is written in Latvian. Aim of this qualification work was to develop a webpage for beginner gym athletes that would help to find the most appropriate training program, save workouts, track training progress, give suggestions for training volume and intensity, and last but not least, would show useful information about gyms, exercise techniques and training programs. The system was developed using Laravel, jQuery and other open source tools. The system data is saved in the Sequel Pro database. The system was created by using the waterfall model, and partly agile development methods. The system consists of four modules: user, training, gym and search modules. Key words: Laravel, gym, training program, workout, webpage.
Development of aweb application for gym athletes
Keywords: Datorzinātne; Laravel; Svaru zāle; Treniņu programma; Treniņš; Tīmekļa vietne