Telemetrijas iekārtu GSM datu monitorings un analītika - Usāns, Rolands (Latvijas Universitāte, 2015)
“Telemetrijas iekārtu GSM datu monitorings un analītika” ir uz tīmekļa tehnoloģijām balstīta sistēma, kas realizēta, kā esošas sistēmas modulis. Sistēmas lietotājam ir iespējams pārraudzīt GSM datu patēriņu visām sistēmas iekārtām, filtrēt un salīdzināt GSM datu patēriņu pēc dažādiem parametriem. Sistēma nodrošina arī SIM karšu aktivizēšanas un deaktivizēšanas uzdevumu funkcionalitāti. Šajā darbā izstrādātā programmatūra, ir implementēta reālā dzīvē un tiek lietota. Projekts realizēts pēc spējās izstrādes metodoloģijas. Programmatūras izstrādes procesā izmantotās tehnoloģijas: Yii 1.1.15 (MVC ietvars), MySQL, PHP, JavaScript, React.js, Node.js, Chart.js, LESS, Grunt.

"GSM data monitoring and analysis of telemetry devices " is a web- based system, which is implemented as a module in exsisting system. The system user can monitor GSM data consumption of all system devices , filter and compare GSM data consumption according to different parameters . The system also provides the SIM card activation and deactivation task functionality. This work developed software is implemented in real life and is in use.
GSM data monitoring and analytics for telemetry devices
Keywords: Datorzinātne; yii; MVC; charts; react; datu analīze