Tālākizglītības un profesionnālās pilnveides nodrošinājums kā motivācijas veidošanās nosacījums uzņēmumā "X " - Buša, Kitija (Latvijas Universitāte, 2008)
Maģistra darba tēmu „Tālākizglītības un profesionālās pilnveides nodrošinājums kā personāla motivācijas veidošanās nosacījums uzņēmumā X” autore izvēlējās, lai noteiktu uzņēmuma X darbinieku attieksmi pret mācībām kā motivējošu faktoru un izstrādātu priekšlikumus uzņēmuma X mācību procesa pilnveidošanai. Maģistra darba mērķis: analizēt un pētīt mācības kā darbinieku motivācijas līdzekli uzņēmumā X un piedāvāt ieteikumus mācību procesa pilnveidošanai. Darba autore secina, ka uzņēmumā X ir nepieciešami uzlabojumi mācību procesa veidošanā, piedāvājot argumentētu mācību programmu un priekšlikumus darbinieku motivēšanai. Maģistra darbs sastāv no ievada, galvenās daļas, kas izvērsta četrās nodaļās, un nobeiguma, kurā ietverti secinājumi un priekšlikumi. Pārskatāmākai datu attēlošanai darba autore izmantojusi 25 attēlus un 3 tabulas, maģistra darba apjoms ir 70 lappuses. Maģistra darbam pievienoti 3 pielikumi.

The theme of Master’s paper „Provision of further education and professional improvement asa staff motivation driver in company X„ was chosen by the author for appointing company X attitude to training like motivation factor and develop proposals for campany X training process improvement. The aim of Master’s paper: analyse and research training as motivation agent for employees in company X and offer recommendations for training process improving. The author deduce that company X needs improvements in training process and she offers training programme and suggestions for employees motivation. Master work consists of introduction, main part, which developed in four charapters and conclusion which contains proposals and suggestions. Better visualisation of data is achieved by 25 pictures and 3 tables, the size of the Master’s paper is 70 pages. The Master’s paper is supplemented by 3 attachments.
Ensurance of further education and profesional development as a precondition of personnal motivation in the company " X"
Keywords: Pedagoģija